Professionals in TOP performance
 

Exclusief Auramarine agent voor de gehele Benelux. 

Specialist in brandstofbehandeling

Auramarine Ltd. is marktleider in hulpsystemen voor de maritieme markt met meer dan 30 jaar ervaring. Specialisme: levering van systemen voor brandstofbehandeling waarbij de hoogste kwaliteitseisen gelden. Precies wat Sandfirden Technics nastreeft.

Marine Gas Olie (MGO) koelsysteem
De scheepvaart beweegt in de richting van een lagere uitstoot van zwavel. Auramarine heeft de oplossing. Auramarine heeft een superieure ervaring in brandstofsystemen aan boord en kan een snelle, betrouwbare en betaalbare service te bieden bij het overstappen naar laagzwavelige brandstof. Scheepsmotoren zijn verschillend en variëren in hun vermogen om de laagzwavelige gasolie te gebruiken. In principe is MGO geschikt voor alle motoren, indien de aanpassingen correct worden uitgevoerd. Het Auramarine MGO koelsysteem koelt gasolie zelfs onder 20 graden Celsius, zodat de viscositeit en smering voldoen aan de eisen van de motorfabrikanten. Voor de koeling van de MGO gebruikt Auramarine een systeem bestaande uit een MGO Combi Chiller en een MGO Cooler unit.

Afspraak is afspraak
Auramarine is tegelijk een betrouwbare partner. De levertijden worden exact nagekomen. Ook de jarenlange ervaring met het inbouwen, waardoor alles vlot verloopt, is een belangrijke toegevoegde waarde van Auramarine.

Tevreden gebruikers over de gehele wereld
Wie Auramarine gebruikt, staan nooit alleen. De kwaliteit van de de producten biedt net zoveel zekerheid als het Auramarine installatie- en onderhoudsprogramma. In bedrijf, blijft in bedrijf.

Marine Gas Oil MGO koelsysteem

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

* Booster units
* Gas Oil Cooling
* Gas Oil Transfer
* Pre Heating Units

Voor meer informatie: www.auramarine.com

 

Laat u via +31 (0)227 513613 met de juiste persoon doorverbinden, of bel of mail rechtstreeks naar:

Erik de Wit
Accountmanager Maritiem
Tel.: +31 (0)227 513612
E-mail: e.dewit@sandfirden.nl

of

Jesse Pieter Kolk
Accountmanager Maritiem
Tel.: +31 (0)227 513613 
E-mail: jp.kolk@sandfirden.nl