Professionals in TOP performance
 

Eerst testen, dan leveren.

Elke generatorset die wij bouwen, en elke Sandfirden Technics diesel- of gasmotor, nieuw of gereviseerd, ze gaan allemaal eerst het testcentrum in. Een uiterst modern ingerichte faciliteit waar de werkelijkheid van bijvoorbeeld een scheepsmachinekamer exact gesimuleerd wordt. Qua koelingcapaciteit, voortstuwingsbelasting en elektrische vermogens. Zo bewijzen wij vooraf de kwaliteit van onze producten.

sandfirden scheepsmachinekamer machinekamer voortstuwingsbelasting elektrische vermogens duurtest testfaciliteiten testcentrum Scania en Agco Sisu Power Sisu dieselmotoren gasgeneratorsets Den Oevertestfaciliteiten testcentrum dieselmotoren gasgeneratorsets Den Oever

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Elke motor wordt onder vollast getest
De hal is onderverdeeld in drie separate testruimtes. Een voor het testen van motoren, een voor het testen van generatorsets en een voor duurtests. Op de proefstand voor motoren kunnen eenheden tot 780 kW worden getest. Op de proefstand voor generatorsets kunnen zes diesel- of gasmotoren tot 1200 kWe opgelijnd worden en kunnen simultaan getest worden op zowel diesel als gas. Een derde proefstand wordt gebruikt voor het uitvoeren van duurtesten van single speed diesel- en gasmotoren.

Niet alleen wij
Ook ú kunt gebruik maken van deze unieke faciliteiten waarbij elke proef altijd afgesloten wordt met goed gedocumenteerde testgegevens. Het overtuigende bewijs van kwaliteit. En u heeft de viervoudige zekerheid:

1. alle 'bugs' zijn eruit
2. certificering is rond
3. het feitelijk installeren op locatie verloopt volgens planning
4. opdrachtgever 100% tevreden

sandfirden machinekamer voortstuwingsbelasting elektrische vermogens duurtest testfaciliteiten testcentrum Scania en Agco Sisu Power Sisu dieselmotoren gasgeneratorsets Den Oever

 

 

Laat u via +31 (0)227 513613 met de juiste persoon doorverbinden, of bel of mail rechtstreeks naar:

Bart Bakker 
Directeur
Tel.: +31 (0)227 513621
E-mail: bart.bakker@sandfirden.nl